Wereldmuseum balzaal

Balzaal

Voormalige Koninklijke Balzaal

De voormalige koninklijke balzaal van Prins Hendrik heeft een uniek uitzicht over de Maas. Het opgaan van de prachtige trap en het binnenlopen in de Balzaal zorgen voor een onvergetelijke ervaring. 

Prachtige locatie voor een bruiloft, congres, lezing, bedrijfsfeest

De kroonluchters, de originele gouden ornamenten, het zes meter hoge plafond en de glanzende houten vloer verwijzen naar de grandeur van weleer. De Balzaal is een prachtige locatie voor een bruiloft, congres, lezing, bedrijfsfeest of diner voor een groot aantal personen. Door de naastgelegen Salon bij de Balzaal te betrekken, kunt u meer gasten ontvangen tijdens uw evenement.

Maak het persoonlijk

De balzaal is een prachtige lichte ruimte die uiteraard naar jullie wens kan worden ingericht. De ruimte zelf kan opgedeeld worden voor een intieme setting of juist ingericht worden zodat gebruik gemaakt kan worden van de volledige capaciteit van de zaal. 

Bekijk de Balzaal met Google Streetview

Capaciteit zittend diner 150 personen | Lengte 40 meter
Capaciteit walking dinner 350 personen | Breedte 8 meter
Capaciteit plenair 240 personen | Oppervlakte 315 vierkante meter
Capaciteit receptie / feest 350 personen | Hoogte 5 meter
Huur per dag € 2.500,- exclusief BTW | Techniek geluidsinstallatie, beamer, rgb ledverlichting

Catering

Voor elke gelegenheid is er een uitgebreide keuze aan receptiehapjes, lichte of uitgebreide lunches en diners. Externe catering is niet mogelijk.

Reserveren

Voor meer informatie of reserveringen kunt u contact opnemen met de afdeling Events: 010 270 71 50 of reserveringen@wereldmuseum.nl.
 

Aanvraag vrijblijvende offerte

Vul hieronder je / jullie gegevens in en we nemen contact met je op.

Soort aanvraag
Welke zaal
Blijf op de hoogte