Congressen en recepties

Business events

Events met een wereld aan inspiratie

Wil je een congres, seminar, symposium of een stijlvolle sales kick-off organiseren in een karaktervolle setting met state-of-the-art faciliteiten? Dan hoef je niet verder te zoeken. Het Wereldmuseum biedt een keuze aan modern ingerichte monumentale zalen met metershoge akoestische plafonds en prachtig uitzicht op de skyline van Rotterdam.

Balzaal & Salon bieden de ideale setting met onbeperkt snelle WIFI, aan weerszijden van de zaal geïntegreerde geluidsboxen en beamer & scherm en climate control. En kan jouw gasten trakteren op een verfrissende break? Wij regelen toegang tot inspirerende tentoonstellingen met actuele maatschappelijke onderwerpen.

Alle opbrengsten komen ten goede aan het museum en de tentoonstellingen.

Ideale setting
met
uitstekende
technische
faciliteiten

Wereldse interactie met online en offline publiek

Live events | Kan niet iedereen op locatie aanwezig zijn tijdens je event en ben je van plan een online event te organiseren? Kom dan naar het Wereldmuseum. Wij maken een hybride event, livestream en webinar mogelijk in Balzaal, Salon en Elie van Rijckevorselzaal.  Boei je kijkers met een krachtige online productpresentatie of een informatiebijeenkomst. En dat alles in een bijzondere setting met uitzicht op de mooiste skyline van Rotterdam. Met professionele kennis, ervaring en de juiste faciliteiten nodigen wij je van harte uit om een live event bij ons te organiseren.

Wereldse keuken

Culinaire events |Onze chef-kok staat garant voor een culinaire invulling op z’n Rotterdams met een wereldse twist. De gerechten zijn samengesteld met ingrediënten uit alle windstreken, met als basis de Nederlandse keuken. Tijdens een zakelijke evenement bieden we verschillende mogelijkheden omtrent ontbijt-lunch-diner. Uiteraard met de hoogste kwaliteit. Graag staan wij voor jou klaar om verschillende arrangementen toe te lichten.

De wereld aan je voeten dagen

Elke maandag & woensdag | De wereld aan je voeten in het Wereldmuseum. Op maandagen heb je de mogelijkheid om overdag 3 extra subzalen te huren én kan je de tentoonstellingen beleving tijdens een exclusieve openstelling voor jouw event (m.u.v. de schoolvakanties. Super inspirerend als start, afsluiting of break tijdens jouw event. Daarbij krijg je op maandag en woensdag 20% korting op de zaalhuur van Balzaal & Salon of Elie van Rijckevorselzaal.

 

Wil jij de wereld aan je voeten? Vraag een vrijblijvende offerte op voor prijs en beschikbaarheid.

Bekijk de zalen

Balzaal

Balzaal

Monumentale grandeur met moderne voorzieningen: de ideale zaal voor ieder groot event
Link
Salon header

Salon

De ideale zaal voor een kleinschalige bijeenkomst: stijlvol, en intiem
Link
Elie van Rijckecorselzaal

Elie van Rijckevorselzaal

Karaktervolle ruimte voor kleinschalige bijeenkomsten
Link