Zakelijke events
Zakelijke events
De wereld aan je voeten

Zakelijk event

Events met een wereld aan inspiratie

Wil je een congres, seminar, symposium of een stijlvolle sales kick-off organiseren in een karaktervolle setting met state-of-the-art faciliteiten? Dan hoef je niet verder te zoeken. Het Wereldmuseum biedt een keuze aan modern ingerichte monumentale zalen met metershoge akoestische plafonds en prachtig uitzicht op de skyline van Rotterdam.

Balzaal & Salon bieden de ideale setting met onbeperkt snelle WIFI, aan weerszijden van de zaal geïntegreerde geluidsboxen en beamer & scherm en climate control. En kan jouw gasten trakteren op een verfrissende break? Wij regelen toegang tot inspirerende tentoonstellingen met actuele maatschappelijke onderwerpen.

Alle opbrengsten komen ten goede aan het museum en de tentoonstellingen.

Wereld aan ruimte: Events tot 450 personen

Centraal gelegen: Naast de Erasmusbrug in hartje Rotterdam

Goed bereikbaar: OV en parkeergelegenheid om de hoek

Unieke events: Op maat gemaakt

Arrangementen: Weten waar je aan toe bent

Culinaire events: Geïnspireerd door de smaken van de stad Rotterdam

Beleef het Wereldmuseum: Tijdens een exclusieve rondleiding met of zonder gids

Wereldmuseum eventlocatie

Ideale setting
met
uitstekende
technische
faciliteiten

Online en hybride events

Organiseer jouw online event in het Wereldmuseum | Kan niet iedereen op locatie aanwezig zijn tijdens je event en ben je van plan een online event te organiseren? Organiseer dan jouw online event in een prachtig decor. De Balzaal, Salon en Elie van Rijckevorselzaal vormen een bijzonder decor voor een hybride event, livestream en webinar. Boei je kijkers met een krachtige online productpresentatie of een informatiebijeenkomst. En dat alles in een bijzondere setting met uitzicht op de mooiste skyline van Rotterdam. Met professionele kennis, ervaring en de juiste faciliteiten nodigen wij je van harte uit om een live event bij ons te organiseren.

Wereldse keuken

Culinaire events | Onze chef-kok staat garant voor een culinaire invulling op z’n Rotterdams met een wereldse twist. De gerechten zijn samengesteld met ingrediënten uit alle windstreken, met als basis de Nederlandse keuken. Tijdens een zakelijke evenement bieden we verschillende mogelijkheden omtrent ontbijt, lunch en diner. Uiteraard met de hoogste kwaliteit. Graag staan wij voor jou klaar om verschillende arrangementen toe te lichten.

De wereld aan je voeten dagen

Elke maandag & woensdag | De wereld aan je voeten in het Wereldmuseum. Op maandagen heb je de mogelijkheid om overdag 3 extra subzalen te huren én kan je de tentoonstellingen beleven tijdens een exclusieve openstelling voor jouw event (m.u.v. de schoolvakanties). Super inspirerend als start, afsluiting of break tijdens jouw event. Daarbij krijg je op maandag en woensdag 20% korting op de zaalhuur van Balzaal & Salon of Elie van Rijckevorselzaal.

Inspirerende activiteiten

Het is de missie van het Wereldmuseum om te inspireren tot meer wereldburgerschap en daarmee bij te dragen aan een betere wereld. Te beginnen in Rotterdam, de superdiverse, succesvolle wereldstad met meer dan 170 nationaliteiten. Dat doen we vol overgave in onze actuele tentoonstellingen maar ook in spraakmakende activiteiten.

Beleef het Wereldmuseum | Uitzonderlijk te boeken in combinatie met één van onze arrangementen. Beleef het museum tijdens je event, terwijl er verder niemand anders in het pand is! Samen met je gasten laat jij je deze avond inspireren door alles wat de wereld te bieden heeft. Dat doen jullie op eigen gelegenheid onder leiding van enthousiaste gidsen die jullie meenemen in de tentoonstelling. Spraakmakend als start, afsluiting of break tijdens jouw event.

Bekijk de eventlocatie brochure

In het Wereldmuseum kan alles: vergaderen met uitzicht op Nederlands mooiste skyline, borrelen aan de kade met scheepsgetoeter van mega cruiseschepen, een inspirerend museumbezoek als break of een swingend feest in een eigentijdse zaal met de grandeur van weleer.

Blader door onze eventlocatie brochure en je keuze is snel gemaakt!

Bekijk de zalen

Balzaal

Balzaal

Monumentale grandeur met moderne voorzieningen: de ideale zaal voor ieder groot event
Link
salon

Salon

De ideale zaal voor een kleinschalige bijeenkomst: stijlvol, en intiem
Link
Elie van Rijckecorselzaal

Elie van Rijckevorselzaal

Karaktervolle ruimte voor kleinschalige bijeenkomsten
Link