Superstraat Rotterdam

Reserveer je plek

Zeker van je activiteit

Voor een aantal van onze activiteiten- waaronder de doe-expo Superstraat, is het sterk aan te raden alvast tickets te kopen. Dat kun je hieronder doen. 

Op welke dag wil je komen?

Het online reserveren van een ticket voor de nieuwe expo SUPERSTRAAT wordt aangeraden (deze expo is te bezoeken vanaf 6 juli 2019), koop hier je kaart.

LET OP: Bij het reserveren van een ticket betaal je alleen de entreeprijs van het Wereldmuseum, tenzij anders weergegeven. Ben je in het bezit van een kortingskaart, zoals een Museumkaart, dan hoef je online geen betaling te voldoen, maar reserveer je al wel een tijdslot (kies dan voor de ticketsoort MJK/kortingskaart). Aangekochte tickets voor de doe-expo Superstraat dienen 15 minuten voor aanvang van het door jouw gekozen tijdslot te worden getoond bij de kassa. Reeds betaalde tickets kunnen wij niet restitueren. 

REGULIER TICKET KOPEN? Koop via onze online ticketing pagina een toegangsbewijs. Ook hier geldt dat als je een Museum- of andere kortingskaart hebt, je geen online ticket hoeft te kopen. Wel dien je de kaart bij aankomst in het museum bij de kassa te laten scannen.