Wereldmuseum, steptour

Adres en bereikbaarheid

Het Wereldmuseum is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer en de auto

Rondom het museum kun je betaald parkeren. Vanaf 18.00 uur kun je gratis parkeren aan de Parklaan en omliggende straten.

Bezoekadres

Wereldmuseum Rotterdam
Willemskade 25
3016 DM Rotterdam
Telefoon: 010 2707172
E-mailadres: info@wereldmuseum.nl

Route

Plan je reis via Google Maps

 

Openbaar vervoer
Vanaf Rotterdam Centraal Station kunt u tramlijn 7 nemen richting Willemsplein. U stapt uit bij de eindhalte en loopt vervolgens terug langs de Maas. Het Wereldmuseum is gevestigd op de hoek van de Willemskade en de Veerkade. Het museum is eveneens bereikbaar met tram 8 en 20. U kunt uitstappen bij halte Vasteland. Neemt u tram 23, 25 of de metro dan kunt u uitstappen bij Leuvehaven.

Auto
U volgt de richting ‘Centrum’. Bij het binnenrijden van het centrum volgt u de P-route, bestemmingsgebied Erasmusbrug. Aangekomen in het bestemmingsgebied kunt u parkeren in parkeergarage Erasmusbrug. Vanaf daar loopt u richting de Maas. Het Wereldmuseum ligt aan de Maas, op de hoek van de Veerkade en de Willemskade.

Water
Waterbus/Aqualiner: Het Wereldmuseum, dat bijna letterlijk naast halte Erasmusbrug ligt, is bereikbaar via lijndienst 20 van de Waterbus of lijndiensten 1 en 2 van de Aqualiner. Er  zijn ook opstapplaatsen van de Watertaxi Rotterdam.