Bruiloften

Bruiloften

Een uniek moment, een unieke locatie

En dat is het Wereldmuseum: een iconisch pand vol historie middenin onze super diverse stad die altijd in beweging is. Kroonluchters, metershoge plafonds en een fenomenaal uitzicht op de Maas, in combinatie met alle state-of-the-art faciliteiten die jullie je maar kunnen wensen: het Wereldmuseum is de ideale locatie voor júllie dag. Daar gaat ons team voor zorgen! Dit wordt een ervaring die jullie voor altijd verbindt. 

ja zeggen in
een monumentale
setting in
Rotterdam?
dan is het
voor altijd!

Ceremonie en toost

Het Wereldmuseum Rotterdam is een officiële trouwlocatie, hier kan je trouwen voor de wet. Kies je eigen trouwambtenaar en maak de ceremonie extra bijzonder met invulling die bij jullie past. Dat kan zelfs met een muzikale omlijsting! Na de huwelijksvoltrekking is het tijd voor felicitaties en kan de taart aangesneden worden. Bij mooi weer maken we ruimte voor een proost op het event terras aan de kade! En wist je dat het balkon dé plek is om het boeket te gooien, of voor het maken van de mooiste foto’s tijdens jullie dag?

Diner en feest

Uiteraard mag het op jullie dag niet ontbreken aan een uitgebreid of informeel diner en feest. Tot in de detail verzorgen wij seated diners tot 250 gasten en feestavonden tot 450 gasten. En dat met jullie lievelings gerechten en smaakvolle amuses en hapjes om verliefd op te worden! We hebben een selectie van ‘the best bites’ voor een late night snack tijdens jullie feest zodat het jullie aan niets ontbreekt. En natuurlijk is er ruimte voor live band en DJ, door de weeks tot 1 uur en in het weekend tot 2 uur.

De wereld draait om jullie dagen

Elke maandag & woensdag | De wereld draait om jullie dagen. Op maandagen is het museum gesloten en heb je het hele museum alleen voor jullie en de gasten. Daarbij krijg je op maandag én woensdag 20% korting op de zaalhuur van Balzaal & Salon of Elie van Rijckevorselzaal.

Feest in de Superstraat

Er wordt getrouwd in het Wereldmuseum en dat wordt ook gevierd in de Superstraat, de leukste straat van Rotterdam. Freddy, de buurtceremoniemeester, heeft feestelijke activiteiten georganiseerd en staat klaar om jullie kleine gasten te ontvangen tijdens jullie huwelijk. Kinderen van 6 tot en met 12 jaar ervaren hoe de buren in de Superstraat met elkaar en de wereld verbonden zijn. Dé doe-expo voor nieuwsgierige kinderen.

Bekijk de trouwlocatie brochure

In het Wereldmuseum kan alles: vergaderen met uitzicht op Nederlands mooiste skyline, borrelen aan de kade met scheepsgetoeter van mega cruiseschepen, een inspirerend museumbezoek als break of een swingend feest in een eigentijdse zaal met de grandeur van weleer.

Blader door onze trouwlocatie brochure en je keuze is snel gemaakt!

Bekijk de zalen

Balzaal

Ballroom

Monumental grandeur with modern facilities: the ideal venue for any major event
Link
Salon

Salon

The ideal room for a small-scale meeting: stylish and intimate
Link
Elie van Rijckecorselzaal

Elie van Rijckevorsel room

Characteristic space for small-scale meetings
Link