Tijdelijk
Vanaf 31 oktober 2018

De balzaal (particulier)

Alle gasten zitten in spanning te wachten op jullie komst.

Jullie maken je entree over de rode loper, met (live)muziek naar eigen keuze... Dit is enkel een schets van hoe een huwelijk in het Wereldmuseum kan verlopen.

Vanwege groot onderhoud kunnen van 1 april t/m 31 oktober 2018 helaas geen reserveringen in de Balzaal en de Salon worden aangenomen.

De voormalige Balzaal van prins Hendrik met kroonluchters, de originele gouden ornamenten, het zes meter hoge plafond en de houten vloer zijn een prachtige achtergrond voor elk evenement. De ruimte is voorzien van alle faciliteiten op het gebied van geluid, beeld en licht. Door middel van ledspots kan de Balzaal in alle denkbare kleurcombinaties worden uitgelicht. De zaal kan naar eigen wens worden ingericht en aangekleed.

Deze ruimte is geschikt voor een huwelijksceremonie, ontvangst, borrel, diner/lunch en feest.

Factsheet

Capaciteit zittend diner 150 personen | Lengte 40 meter
Capaciteit walking dinner 350 personen | Breedte 8 meter
Capaciteit plenair 240 personen | Oppervlakte 315 vierkante meter
Capaciteit receptie / feest 350 personen | Hoogte 5 meter
Huur per dag € 2.500,- exclusief BTW | Techniek geluidsinstallatie, beamer, rgb ledverlichting

Catering

Voor elke gelegenheid is er een uitgebreide keuze aan receptiehapjes, lichte of uitgebreide lunches en diners. Externe catering is niet mogelijk.

Reserveren

Voor meer informatie of reserveringen kunt u contact opnemen met de afdeling Events: 010 270 71 50 of reserveringen@wereldmuseum.nl. Klik hier voor kijkje in de Balzaal met Google Streetview.