Praktische info Wereldmuseum Rotterdam.

Praktische info

Welkom in het Wereldmuseum

Gelegen aan de Willemskade in het historische Scheepvaartkwartier, met fenomenaal uitzicht op de Maas. En uitstekend bereikbaar.
Hoe u ook komt, met de auto, het openbaar vervoer of over water: 
wij staan altijd voor u klaar.  

Plan je reis via Google Maps

 

Openbaar vervoer
Vanaf Rotterdam Centraal Station kunt u tramlijn 7 nemen richting Willemsplein. U stapt uit bij de eindhalte en loopt vervolgens terug langs de Maas. Het Wereldmuseum is gevestigd op de hoek van de Willemskade en de Veerkade. Het museum is ook bereikbaar met tram 8 & 20, halte Vasteland. Neemt u tram 23, 25 of de metro dan stapt u uit bij Leuvehaven.

Auto
U volgt de richting ‘Centrum’. Bij het binnenrijden van het centrum volgt u de P-route, bestemmingsgebied Erasmusbrug. Aangekomen in het bestemmingsgebied kunt u parkeren in parkeergarage Erasmusbrug. Vanaf daar loopt u richting de Maas, hoek Veerkade-Willemskade.

Water
Waterbus/Aqualiner: Het Wereldmuseum, dat naast halte Erasmusbrug ligt, is bereikbaar via lijndienst 20 van de Waterbus of lijndiensten 1 en 2 van de Aqualiner. Er  zijn ook opstapplaatsen van de Watertaxi Rotterdam.

Parkeren

Rondom het museum kunt u alleen betaald parkeren. Dichtbij het museum vindt u de parkeergarage Erasmusbrug (Gedempte Zalmhaven). Vanaf 18.00 uur kunt u gratis parkeren aan de Parklaan en omliggende straten.

Ons team

Het team Verhuur & Events is trots op de prachtige locatie én op de hoogstaande service. Als experts op het gebied van hospitality, zetten wij de behoeften van onze gasten altijd voorop. Samen met u kijken we hoe we uw wensen kunnen vertalen naar een perfect verlopend evenement.  

Contactgegevens

Heeft u vragen, behoefte aan advies of andere wensen? Wij staan voor u klaar! 
T 010-2707150 
reserveringen@wereldmuseum.nl

Wereldmuseum 
Willemskade 25 
3016 DM Rotterdam 
 

Algemene Voorwaarden