Verhuur en events

Verhuur & Events

Wereldlocatie midden in bruisend Rotterdam

Direct aan de Maas, centraal in het historische scheepvaartkwartier, ligt het Wereldmuseum. Het iconische gebouw, dat dateert uit 1851, dient sinds 1885 als volkenkundig museum. Sindsdien bruist het van de activiteiten.

Bij ons kan het allemaal: vergaderen met uitzicht op Nederlands mooiste skyline, borrelen aan de kade, een inspirerend museumbezoek als break of een swingend feest in een eigentijdse zaal met de grandeur van weleer.

 

  • Makkelijk te bereiken per auto of OV
  • Direct aan de Maas, midden in bruisend Rotterdam
  • Ervaren en bevlogen team

 

Locatiebezichtiging tijdens coronamaatregelen
Benieuwd naar de zalen voor uw event of bruiloft? Onder leiding van onze gastheer kunt u met maximaal 2 personen onder strikte RIVM-maatregelen de Balzaal & Salon en de Elie van Rijckevorselzaal bezichtigen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en een afspraak in te plannen. Wij zien u graag binnenkort met gepaste afstand en in goede gezondheid voor een rondleiding door onze prachtige zalen!

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op:
010-270 71 50 of reserveringen@wereldmuseum.nl.

Congressen en recepties

Congressen & recepties

Link
Elie van Rijckecorselzaal

Elie van Rijckevorselzaal

Link

Ons team

Wij zijn trots op de prachtige locatie én op onze hoogstaande service. Samen met u kijken we hoe we uw wensen kunnen vertalen naar een perfect verlopend evenement. 

Catering

Wereldse keuken

Link
BQT Book

Bekijk onze brochure

Link
Praktische info Wereldmuseum Rotterdam.

Praktische info

Link