diner

Dineren

De beste setting

Groots, intiem of privé  De mogelijkheden voor het organiseren van uw evenement met de lekkerste smaakcombinaties op onze wereldlocatie zijn eindeloos. Stijlvol tafelen in klein gezelschap of een groots diner. Onze chef-kok en zijn team verzorgen met gemak een walking dinner voor 350 personen, maar ook een informele borrel met de lekkerste hapjes voor een bescheiden gezelschap. Niks hoeft, alles kan!

Borrelen en recepties


Een gezellige borrel en netwerken na een inspirerende bijeenkomst? Dat kan bij ons  aansluitend in de zaal of bij mooi weer aan de kade. Laat je verrassen met de lekkerste amuses en borrelhapjes.

Borrel en recepties

Seated dinner menu

Een heerlijk ontspannen manier om lekker met elkaar te tafelen in al onze zalen te genieten van de 2 tot 5-gangen seizoensmenu’s, voor groepen vanaf 10 tot 250 personen. De menu’s zijn samengesteld met seizoensgebonden ingrediënten.

Seated dinner

Shared dining menu

Een shared dinner is informeel en ideaal om samen heerlijke gerechten te delen. In etappes worden gerechten uitgeserveerd op tafel. Een shared dinner is mogelijk vanaf 25 personen tot 250 personen.

Walking dinner menu

Een walking dinner is dé manier om na een congres of vergadering informeel na te praten en te dineren met groepen vanaf 10 tot 450 personen. De setting is ongedwongen met statafels, zitjes en optioneel aan te vullen met foodstations.

Walking dinner

Buffet menu

Met een buffet kan iedereen zelf kiezen wat hij of zij lekker vindt én je hebt de mogelijkheid om van zitplaats te wisselen, voor groepen vanaf 25 personen tot 250 personen

Private

Heb je iets bijzonders te vieren of wil je een besloten avond uit met een gezelschap? Kom dan genieten van een private diner in de Elie van Rijckevorselzaal, voor gezelschappen van 10 tot 45 personen.

 

 

diner

Feesten

Een onvergetelijke feestavond op een wereldplek midden in Rotterdam? Dat kan met maximaal 450 gasten. Terwijl wij de lekkerste drankjes en hapjes en late night snacks serveren, ga jij los tijdens een waanzinnig optreden van je favoriete DJ of band.

Cockttails

Dineren
Inclusief
Wereldse
Smaken

Bekijk de brochure

Onze chef-kok en zijn team hebben speciale arrangementen samengesteld voor elk soort event, zoals een congres, lunch of diner. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Wel zo makkelijk! In een oogopslag kun je zien wat deze arrangementen inhouden.

Blader door de brochures en je keuze is snel gemaakt!

Bekijk de zalen

Balzaal

Balzaal

Monumentale grandeur met moderne voorzieningen: de ideale zaal voor ieder groot event
Link
salon

Salon

De ideale zaal voor een kleinschalige bijeenkomst: stijlvol, en intiem
Link
Elie van Rijckecorselzaal

Elie van Rijckevorselzaal

Karaktervolle ruimte voor kleinschalige bijeenkomsten
Link