Bruiloft in het Wereldmuseum

Zaalverhuur particulier

Wil je een bruiloft of een babyshower organiseren?

Het prachtige monumentale pand van het Wereldmuseum beschikt over diverse zalen waar een evenement op verschillende manieren vorm kan krijgen. Van ceremonie tot feest: in het Wereldmuseum is alles mogelijk! 

Evenementen

In het museum kunnen bijeenkomsten worden gehouden van 8 tot 450 personen. Uiteenlopende combinaties met tentoonstellingsbezoek zijn mogelijk. De genoemde scenario's zijn slechts een greep uit de mogelijkheden; wij laten jullie graag persoonlijk onze zalen zien en lichten talloze mogelijkheden toe. Er wordt gewerkt volgens de Uniforme Voorwaarden Horeca.

Neem contact met ons op

Voor meer informatie of reserveringen kunt u contact opnemen met de afdeling Events: 010 270 71 50  of reserveringen@wereldmuseum.nl

Er wordt gewerkt volgens de Uniforme Voorwaarden Horeca

De Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) zijn de voorwaarden waarop in Nederland gevestigde horecabedrijven zoals hotels, restaurants, cafés en aanverwante bedrijven (waaronder cateringbedrijven, party-servicebedrijven e.d.), horecadiensten verlenen en horecaovereenkomsten sluiten. De UVH zijn gedeponeerd bij de Arrondissementsrechtbank en de Kamer van Koophandel en Fabrieken te ‘s-Gravenhage.

Google Streetview