Samantha Coleridge

Samantha Coleridge

Contentcreator Samantha

De ondernemende Samantha Coleridge neemt je als contentcreator mee op avontuur in het Wereldmuseum. Met humor, nieuwsgierigheid en positieve energie ontmoet deze geboren Rotterdamse globetrotter de verschillende werelden in Rotterdam.    

Arts, presentatrice, actrice en programmamaker

Samantha heeft tijdens het binnenslepen van haar artsenbeul, met veel plezier meteen ook haar eerste stappen gezet als presentatrice, actrice en programmamaker. Op het eerste oog wellicht een vreemde, maar ook interessante combinatie, die haar onderscheidt. Als programmamaker, presentator en verslaggever werkt ze sinds een aantal jaar mee aan programma’s en festivals. 
In haar vrije tijd, is Samantha graag onderweg en veelal op reis, met een camera, humor en haar nieuwsgierigheid op zak. Als ze vervolgens een uniek vintage kledingstuk of object vindt, waar een goed verhaal achter schuilt, kan haar dag niet meer stuk. Ervaringen en belevenissen, is what it's all about for this lady. Voeg daar een willekeurige voorbijganger aan toe met een ‘inspirend en intrigrerend’ verhaal, en haar volgende item is wellicht geboren.