• English
  • Nederlands
menu
Restaurant

Restaurant Wereldmuseum

Sinds de oprichting in december 2009 heeft het Restaurant furore gemaakt. Het heeft zijn plek onder de beste keukens van Nederland verworven en werd in november 2013 beloond met een Michelinster.

Het Restaurant, met prachtig uitzicht over de Maas en op de historische Veerhaven, ademt een unieke sfeer uit. Gastgerichtheid en kwaliteit zijn de criteria voor chef-kok Wim Severein en restaurantmanager Ingrid Buikema. De verfijnde gerechten van chef kok Wim Severein zijn geïnspireerd op de moderne internationale keuken met ‘klassieke’ ingrediënten. De spannende, verrassende wijnkaart is samengesteld door Robbert Nijenhuis. De gastvrije bediening en de locatie maken het geheel compleet en uw lunch of diner tot een bijzondere ervaring. De objecten uit de museumcollectie, die in het interieur zijn verwerkt geven het Restaurant een eigen uitstraling.

Restaurant op Google

Het Restaurant biedt plaats aan maximaal 58 gasten voor lunch of diner. De maximale grootte van een gezelschap is 12 gasten.

De menukaart biedt een keuze uit a la carte gerechten en verschillende menu's. Lunchmenu 2- en 3 gangen (€ 30 en € 40). Verder serveren we een 4, 6 en 8 gangen menu (resp. € 55, € 75 en € 95). Tevens zijn deze gerechten a la carte te bestellen.
A la carte eten is mogelijk tot en met 5 gasten.          

Voor reserveringen hanteren wij de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH).Let op! Het restaurant sluit na 31 maart 2017 haar deuren.
Het persbericht hierover leest u hier.

Menukaart

Business lunch

Lunch & Kunst arrangement

Reserveren

Recensies

Bereikbaarheid

Vacatures


Reserveren

Reserveren is gewenst en kunt u doen via telefoonnummer 010-270 71 85 dagelijks vanaf 10.30 uur (zaterdag vanaf 14.00 uur - maandag gesloten) of via het reserveringsformulier.

In het restaurant zijn huisdieren niet toegestaan.

Openingstijden
De ontvangst voor de lunch is van dinsdag tot en met zondag tussen 12:00 tot 14:00 uur, voor het diner tussen 18:00 en 21:30 uur. Op zaterdagen is het restaurant voor de lunch gesloten. 
Voor feestdagen kunnen afwijkende openingstijden gelden.

Vakantiesluiting
Kerst: zaterdag 24 december 2016 t/m dinsdag 3 januari 2017

Zomer: maandag 31 juli t/m maandag 21 augustus 2017


Deel met je vrienden