Wereldmuseum Rotterdam

Reserveer nu je activiteit

Zeker van je activiteit

Voor een aantal van onze activiteiten is het sterk aan te raden je plek te reserveren. Dat kun je hieronder doen. Handig om gelijk ook je museumentree voor die dag te kopen: dan hoef je alleen nog maar te komen!

Op welke dag wil je komen?

Tot en met juni 2019 zijn we gesloten, vanaf juli 2019 kun je ons weer bezoeken.

Het online reserveren van een ticket voor de nieuwe expo SUPERSTRAAT wordt aangeraden. (Dit kan vanaf juli 2019).

LET OP: Bij het reserveren van een ticket betaal je alleen de entreeprijs van het Wereldmuseum, tenzij anders weergegeven. Ben je in het bezit van een kortingskaart, zoals een Museumkaart, dan hoef je online geen betaling te voldoen (kies dan voor de ticketsoort MJK/kortingskaart). Aangekochte tickets voor de kinder doe-tentoonstelling Superstraat dienen 15 minuten voor aanvang van het door jouw gekozen tijdslot te worden getoond bij de kassa. Reeds betaalde tickets kunnen wij niet restitueren. 

REGULIER TICKET KOPEN? Wil je alleen een entreeticket kopen voor het museum zonder een activiteit, dan kun je de ticket direct boeken via de online ticketing pagina. Ook hier geldt dat als je een Museum- of andere kortingskaart hebt, je geen online ticket hoeft te kopen. Wel dien je de kaart bij aankomst in het museum bij de kassa te laten scannen.