Museum cafe

Museumcafé en terras

Met het uitzicht op de Erasmusbrug en de gezellige Veerhaven kan je hier van dinsdag tot en met zondag op de openingstijden van het museum terecht voor een goede kop koffie van het Rotterdamse Santas, de lekkerste biologische melanges. Én er is altijd wat lekkers in huis voor bij de koffie of lunch!

WMR museumcafe

Museumcafé | Koffie en lunch op z'n Rotterdams

Let op: het tonen van een corona-toegangsbewijs is voor de entree van het museum niet noodzakelijk, maar wel voor toegang tot het museumcafé (vanaf 13 jaar).

Bij een lekkere kop koffie of lunch mag je lokale producten uit de stad Rotterdam op je bord verwachten. Ons brood van de Rotterdamse Jordy’s Bakery is een waar feestje. De Runderburger met Rotterdamse oude kaas, bieten pickles, little gem & trufflel mayonaise is dan ook bij velen de favoriet!   

Museumshop | Wereldse cadeautips

Ontdek de leukste en nieuwste producten uit de Wereldmuseum collectie en laat je inspireren in onze museum shop. Je vindt hier de leukste woonassecoires, prints, gadgets en (kinder)-boeken boordevol wereldverhalen. De winkel is geopend voor iedereen, ook als je het museum niet bezoekt. Kom je ook?