Wereldmuseum, POWERMASK, Rotterdam

Plan je bezoek

Gesloten tot en met 6 april 2020

In lijn met het landelijke beleid met betrekking tot het coronavirus sluit het Wereldmuseum de deuren voor het publiek tot en met 6 april 2020. De sluiting is buitengewoon vervelend voor onze bezoekers. Voor iedereen geldt dat zij volgende maand weer van harte welkom zijn in ons museum!

Openingstijden en prijzen

Het Wereldmuseum deels geopend met de doe-expo Superstraat en de nieuwe foto-expo Dossier Indië vanaf 3 oktober.
Wereldmuseum, steptour

Adres en bereikbaarheid

Het Wereldmuseum is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer en de auto.
Veelgestede vragen

Veelgestelde vragen

Hoe laat gaan jullie open? Mag ik foto's maken in het museum? Lees hier de antwoorden op de meest gestelde vragen.
Wereldmuseum, winkel.

Café en winkel

Even bijkomen na het museumbezoek? Praat na in het Museumcafé en ontdek de leukste artikelen in de winkel!
Superstraat Rotterdam

Reserveer je plek

Voor het bezoeken van de doe-expo Superstraat is het sterk aan te raden je plek te reserveren.