Wereldmuseum, POWERMASK, Rotterdam

Plan je bezoek

Dinsdag t/m vrijdag open van 10.00 tot 17.00 uur en zaterdag en zondag van 11.00 tot 17.00 uur

We vinden het fijn om je weer te mogen verwelkomen in ons museum. Samen met jou zorgen wij ervoor dat je museumbezoek zo veilig en prettig mogelijk verloopt. Klik hier om direct je tickets te reserveren.

Openingstijden en prijzen

Het Wereldmuseum is geopend met de doe-expo Superstraat, foto-expo Dossier Indië, de expo Kruispunt en Remix Rotterdam.
Wereldmuseum, steptour

Adres en bereikbaarheid

Het Wereldmuseum is uitstekend te bereiken de auto.
Zomer in Wereldmuseum

Reserveer je tickets online

Plan je museumbezoek en koop alvast je toegangskaarten online!
Superstraat Rotterdam

Reserveer je plek

Voor het bezoeken van de doe-expo Superstraat is het noodzakelijk online een ticket te reserveren.
Museum cafe
Vooraf reserveren is niet nodig

Museumcafé en terras

Het gezellige museumcafé is 6 dagen per week geopend voor iedereen van 10.00 -17.00 uur.
Veelgestede vragen

Veelgestelde vragen

Hoe laat gaan jullie open? Mag ik foto's maken in het museum? Lees hier de antwoorden op de meest gestelde vragen.