Wereldmuseum, POWERMASK, Rotterdam

Plan je bezoek

Het Wereldmuseum wordt vernieuwd!

Het museum is daarom gedeeltelijk geopend. Bezoek de tentoonstelling Dossier Indië die een nieuwe kijk op koloniale fotografie biedt. Of stap in de Superstraat en ontdek de wereld achter de dingen. LET OP: Superstraat is alleen geopend op woensdagmiddag en in het weekend. Voor de overige tentoonstellingen is het museum van di t/m zo van 10 tot 17 uur geopend. Tijdens de schoolvakanties en op feestdagen is het museum ook op maandag geopend.

Openingstijden en prijzen

Het Wereldmuseum deels geopend met de doe-expo Superstraat en de nieuwe foto-expo Dossier Indië vanaf 3 oktober.
Wereldmuseum, steptour

Adres en bereikbaarheid

Het Wereldmuseum is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer en de auto.
Veelgestede vragen

Veelgestelde vragen

Hoe laat gaan jullie open? Mag ik foto's maken in het museum? Lees hier de antwoorden op de meest gestelde vragen.
Wereldmuseum, winkel.

Café en winkel

Even bijkomen na het museumbezoek? Praat na in het Museumcafé en ontdek de leukste artikelen in de winkel!
Superstraat Rotterdam

Reserveer je plek

Voor het bezoeken van de doe-expo Superstraat is het sterk aan te raden je plek te reserveren.