Tussen kunst en klank - Educatieprogramma, Wereldmuseum
Vanaf 28 januari 2020

VMBO / HAVO / VWO / MBO | Tussen kunst en klank

Muzikale rondleiding onder begeleiding van een ensemble van het Rotterdams Philharmonisch Orkest

Museumdocenten nemen je mee op een ontdekkingsreis langs beeldende kunst, erfgoed en muziek.

Wat kun je verwachten?

Het komend jaar is collectie van Museum Boijmans van Beuningen in o.m. het Wereldmuseum en de Kunsthal te zien. Je bezoekt twee musea, waar musici van het Rotterdams Philharmonisch Orkest kunstwerken voorzien van live muziek. Via het Euromastpark wandel je samen onder begeleiding naar het tweede concert. Een samenwerking tussen het Wereldmuseum, Kunsthal, Rotterdam Philharmonisch Orkest en Museum Boijmans van Beuningen.

• Voor wie: VMBO / HAVO / VWO / MBO
  • Locaties: Wereldmuseum en Kunsthal Rotterdam
  • Tijdsduur: 120 minuten (incl. wisseling van locatie's)
  • Vak: IPC: CKV, Geschiedenis, muziek
  • Prijs: €9,50,- per leerling (incl. entree voor beide musea)
  • Data: 28 en 31 januari 2020
  • Tijdstip: 9:45 - 12:15 uur
  • Reserveren: via educatie@rpho.nl
Reserveren voor het schooljaar 2019-2020? Kies dan uit de volgende programma's:
Leerlingen jonger dan 6 jaar: 1 begeleider op 5 leerlingen; leerlingen ouder dan 6 jaar: 1 begeleider op 10 kinderen
Adres school
Naam contactpersoon
Betaalwijze
Heeft u onze flyer ontvangen met een kortingsactie? Voer hier de kortingscode in.
Heb je nog vragen of opmerkingen voor ons? We horen het graag!
Hoe bent u bij ons terecht gekomen?