Wereldmuseum, educatie, onderwijs, rotterdam, school

Praktische info schoolgroepen

Maak van je klas een wereldklas!

Bekijk hier de praktische informatie voor schoolbezoeken.

Buzz010 | Voordelig vervoer

Voor alle basisscholen (PO, SBO, SO) die onder een Rotterdams schoolbestuur vallen is voordelig busvervoer beschikbaar. De excursie valt binnen een van de leergebieden van het basisonderwijs o.a. cultuur en erfgoed. Leerlingen hebben de kans om met Buzz010 extra, of nieuwe, excursies mee te maken, die zonder het project niet gerealiseerd kunnen worden. Neem contact op met info@buzz010.nl voor de voorwaarden of kijk voor meer informatie op www.buzz010.nl.

Gratis bezoek leerkrachten

Leerkrachten kunnen gratis het museum bezoeken om zich voor te bereiden, mits voorafgaand aangemeld bij het museum.  

Reserveren

Voor meer informatie over ons onderwijsprogramma en om een (groeps)bezoek te reserveren, kun je bellen met de afdeling educatie: 010 270 7132. Of stuur een e-mail naar: educatie@wereldmuseum.nl

Annuleringsvoorwaarden

U kunt schriftelijk tot twee weken voor de bezoekdatum kosteloos wijzigingen doorgeven (indien nog mogelijk) of annuleren via educatie@wereldmuseum.nl. Daarna worden de volledige programmakosten in rekening gebracht.

Lesmateriaal

Op onze website is divers lesmateriaal te vinden ter voorbereiding of verwerking van de onderwijsprogramma’s.

Speciaal onderwijs

Wij ontvangen regelmatig leerlingen uit het speciaal onderwijs. Voor optimale begeleiding kiezen we dan voor max. 10 leerlingen per museumdocent, de prijs per programma kan iets hoger komen te liggen. Neem contact op met het museum om de mogelijkheden te bespreken.