• English
  • Nederlands
menu
Bezoekersinfo

Lunchroom

De Lunchroom heeft een mooie kaart met koude en warme gerechten en kwaliteitsgebak voor bij de thee en koffie. Een zithoek met brede fauteuils is de perfecte ambiance om nog even na te praten over het bezoek aan de tentoonstelling.

De Lunchroom is vrij toegankelijk via de eigen ingang en heeft een zonnig terras waar je kunt genieten van het uitzicht en de bedrijvigheid op de Maas. Met de halte van de Watertaxi en Spido voor de deur is het een handig afspreekpunt. Loop binnen en neem even een moment voor jezelf.

Dinsdag t/m zondag van 10.30 tot 18.00 uur geopend. 

Telefoonnummer: 010-2707113 | e-mailadres: lunchroom@wereldmuseum.nl

Bij de tentoonstelling Ik kook dus ik ben. Een reis door de keuken met Abdelkader Benali kun je in de lunchroom genieten van dit appeltaartje naar achttiende-eeuws, Rotterdams recept! Kom jij proeven?

 

Terras - Zen aan de Maas

Op de kade aan de Maas ligt het aangename terras van het Wereldmuseum. Geheel in Aziatische stijl kunt u hier genieten van alle 'wereldse' gerechten uit onze Lunchroom. Een aparte borrelkaart, met diverse wijnen en cocktails die u kunt combineren met olijven of een uitgebreid charcuterieplankje, maakt het genieten compleet.

Bij minder mooi weer biedt het Balinese tempelhuisje een sfeervol onderkomen met prachtig uitzicht op de Rotterdamse skyline.

Dinsdag t/m zondag van 10.30 - 18 uur geopend: Bij mooi weer blijft het Terras langer geopend.

Menukaart lunchroom
Menukaart lunchroom terras

 


Deel met je vrienden