• English
  • Nederlands
Restaurant

Restaurant

Sinds de oprichting in december 2009 heeft het Restaurant furore gemaakt. Het heeft zijn plek onder de beste keukens van Nederland verworven en werd in november 2013 beloond met een Michelinster.

Het Restaurant, met prachtig uitzicht over de Maas en op de historische Veerhaven, ademt een unieke sfeer uit. Gastgerichtheid en kwaliteit zijn de criteria voor chef-kok Wim Severein en restaurantmanager Ingrid Buikema. De verfijnde gerechten van chef kok Wim Severein zijn geïnspireerd op de moderne internationale keuken met ‘klassieke’ ingrediënten. De spannende, verrassende wijnkaart is samengesteld door Robbert Nijenhuis. De gastvrije bediening en de locatie maken het geheel compleet en uw lunch of diner tot een bijzondere ervaring.
De objecten uit de museumcollectie, die in het interieur zijn verwerkt geven het Restaurant een eigen uitstraling.

Restaurant op Google

Het Restaurant biedt plaats aan maximaal 58 gasten voor lunch of diner. De maximale grootte van een gezelschap is 12 gasten.

Naast à la carte biedt het restaurant een twee gangen lunchmenu voor € 30,-, een drie gangen lunchmenu voor € 40,- en serveert het een vier gangen dinermenu voor € 55,- en een menu van vijf gangen voor € 65,-.

A la carte eten is mogelijk tot en met 5 gasten.

Voor reserveringen hanteren wij de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH).

 


Menukaart

Wijn-Spijs ervaring

Business lunch

Reserveringsformulier

Recensies

Bereikbaarheid

Vacatures


Reserveren

Reserveren is gewenst en kunt u doen via telefoonnummer 010-270 71 85 dagelijks vanaf 10.30 uur (zaterdag vanaf 14.00 uur - maandag gesloten) of via het reserveringsformulier.

In het restaurant zijn huisdieren niet toegestaan.

Openingstijden
De ontvangst voor de lunch is van dinsdag tot en met zondag tussen 12:00 tot 14:00 uur, voor het diner tussen 18:00 en 21:30 uur. Op zaterdagen is het restaurant voor de lunch gesloten. 
Voor feestdagen kunnen afwijkende openingstijden gelden.

Vakantiesluiting
winter : 22 december 2015 t/m 3 januari 2016


Deel met je vrienden