• English
  • Nederlands
Restaurant

Restaurant

Het restaurant met prachtig uitzicht op de historische Veerhaven ademt een unieke sfeer. De verfijnde gerechten, geïnspireerd op de moderne internationale keuken, de locatie en het gastheerschap maken uw lunch of diner tot een bijzondere ervaring. Bij de bereiding van de gerechten wordt zoveel mogelijk met biologische ingrediënten gewerkt. De uitgebreide wijnkaart wordt zeer gewaardeerd door de gasten. Sinds de opening in december 2009 heeft het restaurant haar plek onder de beste kwaliteitskeukens van Rotterdam snel gevonden en in november 2013 beloond met een Michelinster.

De tafels zijn opgedekt met linnen en de aangename 'Endless' stoelen van Gelderland zorgen voor een comfortabele zit. De objecten uit de museumcollectie die in het interieur zijn verwerkt geven het restaurant een geheel eigen uitstraling.

Het restaurant biedt plaats aan maximaal 58 gasten voor lunch of diner.
De maximale grootte van een gezelschap is 12 gasten.

Naast a la carte biedt het restaurant een twee gangen lunchmenu voor € 30,-, een drie gangen lunchmenu voor € 40,- en serveert het een vier gangen dinermenu voor € 55,- en een menu van vijf gangen voor € 65,-.

A la carte eten is mogelijk tot en met 5 gasten.
Voor reserveringen hanteren wij de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH).

 


Menukaart

Luncharrangement (nieuw)

Reserveringsformulier

Recensies

Bereikbaarheid

Vacatures


Reserveren

Reserveren is gewenst en kunt u doen via telefoonnummer 010-270 71 85 of via het reserveringsformulier.

In het restaurant zijn huisdieren niet toegestaan.

Openingstijden
De ontvangst voor de lunch is van dinsdag tot en met zondag tussen 12:00 tot 14:00 uur, voor het diner tussen 18:00 en 21:30 uur. Op zaterdagen is het restaurant voor de lunch gesloten. 
Voor feestdagen kunnen afwijkende openingstijden gelden.
 

Vakantiesluiting

Kerst: 23 december 2014 t/m 4 januari 2015

 

Het museum is, op 1e kerstdag na, in deze periodes wel geopend.


Deel met je vrienden