• English
  • Nederlands
Nieuws

Nieuws

GaultMillau en Lekker
GaultMillau 2014 Het restaurant van het Wereldmuseum is een punt gestegen in de GaultMillau Nederland 2014. Vorig jaar beha.. Lees verder »
Nieuwe menukaart in restaurant
Het Restaurant heeft de menukaart weer vernieuwd, kom de mooie smaken van het zomerseizoen proeven. Daarnaast laat het Resta.. Lees verder »
The world of MANGA - bijlage NRC
Ter gelegenheid van de opening van The world of MANGA werd een 8-pagina culturele bijlage bij het NRC van donderdag 28 juni 2.. Lees verder »
Museumrestaurant wint prijs
Rotterdam, juni 2013 Het Restaurant heeft (weer) een prijs gewonnen! Kom genieten van onze witte huiswijn Silvaner, Raddec.. Lees verder »
Succes horeca Wereldmuseum
Rotterdam, februari 2013 De horeca van het Wereldmuseum heeft in korte tijd  enorme successen geboekt. Het restaurant.. Lees verder »
SAMURAI - 11 oktober 2012 tot en met 24 maart 2013
Deze herfst en winter is de tentoonstelling Samurai te zien in het Wereldmuseum in Rotterdam. Zelden werd zo’n uitzon.. Lees verder »
Wereldmuseum en Sinfonia Rotterdam gaan samenwerking aan
23 april 2012 Sinfonia Rotterdam en het Wereldmuseum gaan een intensieve samenwerking aan. Was tot nog toe de Hoflaankerk h.. Lees verder »
maart 2012 – Magie van de Vrouw
Het Wereldmuseum toont magisch geladen weefsels vol mystiek en symboliek geïnspireerd door geesten die zich in dromen en.. Lees verder »
Elie van Rijckevorsel en het Wereldmuseum
Verschillende Rotterdamse musea stonden in het najaar van 2011 in het teken van de Rotterdamse  wetenschapper, mecenas, .. Lees verder »
18 november 2011 – Future Pass
Animamix: de kunst van de 21ste eeuwEen lawine van kleuren en vormen stromen je tegemoet. Meer dan 130 kunstenaars uit met na.. Lees verder »
21 mei 2011 – 125 Meesterwerken
Het Wereldmuseum bestaat 125 jaar, overleefde een golf aan negatieve kritiek, voltooide een ingrijpende verbouwing, kreeg zij.. Lees verder »

Deel met je vrienden